Presseklipp

Desember 2020
See my full interview➡️ https://thehumanaspect.com/watch/1314/trine to learn how moving to Denmark started my healing process, but things didn’t turn around before I got help with the underlying trauma. Watch how the combination of physical and mental training helped me create the person I am today. 🙏💜
I am only one of hundreds of people who have shared in an in-depth video interview how they overcame their life’s toughest challenge and what they have learned, in the world’s first digital life experience library – Find more role models that you can learn from here➡️ www.thehumanaspect.com

Omtale av konferansen 2022

Historiedeling i fokus. Hvem er disse kvinnene som står i utfordringer, som aldri gir opp, men som står i stormen. Hva er de bygget av? Hva tenker de om egne ressurser? 
Historiedeling i fokus. Hvem er disse kvinnene som står i utfordringer, som aldri gir opp, men som står i stormen. Hva er de bygget av? Hva tenker de om egne ressurser?

Omtale av konferansen 2020

Trine Jansen heter hun – og skal du møte henne, må det bli i et kort tidsvindu mellom reisene hennes. Trine er nemlig en ekte globetrotter. Sulten på opplevelser og stadig på farten. En reise til Thailand i 2004 (les Tsunami) kunne blitt hennes siste, men ble i stedet en start på en ny og lang indre reise. Trine har et ambivalent forhold til denne opplevelsen. På sitt vis har den definert mye av hennes liv i årene etterpå, men hun er også på vakt mot at dette skal ta for stor plass. Slikt kan lett bli en «synd på meg knagg» hun ikke ønsker seg.

Tidlig på nyåret blir det en ny ”Kvinner Med Kraft”-konferanse på Union Scene. Forrige motivasjonskonferanse trakk over 300 mennesker.

– Har du noen gang lurt på hvor du hentet kraften fra? Den du trengte da det stormet som verst i livet? Da livet plutselig tok en annen vei enn du hadde tenkt? Det er noen av spørsmålene Trine Jansen, coach og gründer bak ”Kvinner med kraft” stiller i forbindelse med konferansen som arrangere 15. januar.

Det er gått 15 år siden det forferdelige skjedde. 230 000 personer, av dem 84 nordmenn, omkom i det som ble en av de største naturkatastrofene i nyere tid. Trine var der. Det som skulle bli en deilig ferie ble et mareritt. 

Onsdag 15 januar 2020 har de fleste av oss ristet av oss julestemningen og allerede erfart at våre ambisiøse nyttårsforsetter kanskje burde vær litt mindre ambisiøse. Gjennomføring er som kjent både tøffere og mer tidkrevende enn planleggingen og den litt mørke og kalde januarmåneden er ofte ikke den enkleste perioden å starte opp sitt «nye liv» Motivasjon og inspirasjon er ferskvare. Det holder ikke alltid å være bevisst, vi trenger kontinuerlig påfyll av energi og inspirasjon. Kanskje er det nettopp det vi bør planlegge når vi går inn i et nytt år – inspirasjonskildene. Hvor skal vi hente denne og hvor ofte trenger vi påfyll for å holde motoren i gang.

Klikk på linken for å se Trine Jansen som gjest i studio.

Omtale av konferansen 2018

Klikk på linken for å lytte til Trine Jansen som gjest i studio.

En gang gjorde hun det to ganger. For kurs- og foredragsholder Trine Jansen (57) betyr det å realisere en drøm for andre gang. I 2018 arrangerte hun Kvinner med Kraft. I januar 2020 gjentar hun suksessen.

Faksimile Byavisa Drammen. Foto: Geir Arneberg.

NLP-teknikkene for visualisering og kommunikasjon er noen av verktøyene Trine Jansen, DNCF-sertifisert Coach, kurs- og foredragsholder benytter når hun skal realisere sin drøm om å sette opp en konferanse neste år. Redaksjonen traff Trine en fin sommerdag i vakre Holmsbu.

Norske kvinner, som reiser rundt og inspirerer andre på tross av at de har vært gjennom tøffe tak, blir nå gjenstand for en egen konferanse i Drammen.

Det var kraft i bølgen som skyllet inn over Karon beach den dagen for 13 år siden, men Trine Jansen er opptatt av at vi finner kraften i oss selv. 17. januar arrangerer hun «Kvinner med kraft» på Union scene.

Den 17. januar går drømmen til Trine Jansen i oppfyllelse. Da står hun på scenen med mange flotte foredragsholdere som på en kraftfull måte skal inspirere oss.
Trine brukte flere år på å bearbeide ferieturen til Thailand i 2004. Nå har hun tatt livet tilbake og inspirerer andre til å mestre motgang. Ut av alt det vonde kommer det også noe annet som er verdifullt, sier coach, kurs- og foredragsholder Trine Jansen (55) fra Drammen.

Hvordan finner man kraften i seg selv til å takle livets små og store «tsunamier»? Det har Trine Jansen (54) fra Drammen spurt seg selv etter at hun var på juleferie i Thailand og måtte flykte for livet fra tsunamien som rammet Indiahavet i 2004. Dét inspirerte henne til å lage konferansen «Kvinner med kraft» der målet er å inspirere hverandre til å takle sårbare og tøffe stunder.

Klikk på linken for å lytte til Trine Jansen som gjest i studio.

For noen uker siden satt jeg i salen på Union Scene. Podiet var tomt. Plutselig rullet en voldsom lyd gjennom rommet, og det ble svart på den store skjermen som nettopp var fylt av en fargerik logo. Vi stupte inn i kaoset og katastrofen som veltet over verden 2. juledag 2004. Tsunamien. Bølgen som rev med seg over 200.000 menneskeliv, uten nåde for om det var små eller store føtter som løp.